Cégbemutató

Kedves Látogató!

Köszöntjük a vregula.hu weboldalunkon, kérem engedje meg, hogy bemutassuk cégünket:
szem_hossz
A V-REGULA BT2005 – ben alakult Magyarországon a  Baumer termékek kizárólagos kereskedelmi  forgalmazására. A Baumer érzékelők révén már az első években elérte, hogy fő beszállító legyen a magyar autóiparba, vegyiparba és élelmiszeriparba, illetve az előbb említett iparágak hátterét képező fontos cégekbe.

A Baumer csoport  világvezető gyártó az ipari automatizálást kiszolgáló érzékelők területén. Ma már a Baumer cégcsoporthoz tartozik néhány szintén világhírű vállalat:  IVOThalheim, Hübner,  és Bourdon-Haenni,
A Baumer termékek nagy pontossággal, sajátos tervezéssel készülnek, ezért optimális megoldásokat tudnak nyújtani az ipari automatizálás széles területén.

A V-Regula Bt. a  Baumer érzékelők teljes palettáját forgalmazza : induktív, kapacitív, optikai, ultrahangos, mágneses érzékelőket, enkodereket ,az ezekhez csatlakozó kábeleket, valamint a műszer-automatizálási terület nyomás, szint és hőmérsékletmérés eszközeit (nyomástávadók, manométerek, nyomáskapcsolók, hőmérők, hőmérséklet távadó, hőfokkapcsolók, szintkapcsolók).

Személyes kapcsolataink révén exkluzív beszállítóink száma folyamatosan növekszik.

Az alábbi cégeket képviseljük:

Carlo-Gavazzi csoport Milánóból
(elsősorban szilárdtest relék),
gyártói oldal: www.gavazzi-automation.com

CONTRINEX  Svájcból,

COMITRONIC  Franciaországból,

ELESTA (biztonsági relék) Svájcból,
gyártói oldal: www.elesta-gmbh.com

STM (orvosi érzékelőket gyártó cég) Németországból,

STIKO  (manométerek, gáz hőmérők, súlyterhelésű kalibráló berendezések és regisztrálók)  Hollandiából,
gyártói oldal: www.stiko.com